Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίαςΔιεύθυνση

Αγίου Ανδρέου 12
Αγία Παρασκευή, 15 343

Επικοινωνία

211 015 8257
211 013 2098
info@de-bug.gr 

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00

Έχεις απορίες;
Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις!

Οι πολυκατοικίες θα πρέπει να προβαίνουν σε πραγματοποίηση δυο (2) εφαρμογών μέσα στο έτος, μια (1) εφαρμογή το φθινόπωρο και μια (1) την άνοιξη, καθώς πρόκειται για δυο κρίσιμες περιόδους αναπαραγωγής και ανάπτυξης των παρασίτων ή αναλόγως ευρημάτων σε περιπτώσεις έντονων προσβολών.

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ., λόγω της φύσης της δραστηριότητας τους, θα πρέπει να τηρούν ένα Συστήμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM), το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε καταστήματος.

Τα μυρμήγκια αποτελούν ένα ιδιαίτερο ζήτημα προσβολής το οποίο δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Αναλόγως με την βαρύτητα του προβλήματος η εταιρεία μας προβαίνει, όπως σε ελεγχόμενο υπολειμματικό ψεκασμό (στον εξωτερικό χώρο), σε χρήση τζελ (στον εσωτερικό χώρο), κλπ., με εγκεκριμένα βιοκτόνα σκευάσματα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα κουνούπια που τσιμπούν τον άνθρωπο είναι μόνο τα θηλυκά. Τα θηλυκά κουνούπια τσιμπούν όχι μόνο τον άνθρωπο, αλλά και άλλα θηλαστικά, πτηνά, κλπ. Το αίμα αποτελεί απαραίτητη τροφή για τα θηλυκά κουνούπια ώστε να μπορούν τόσο να διαθέτουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται και να μπορούν να γεννούν αυγά. 

Ένα θηλυκό κουνούπι να μυζήσει περίπου 5 γραμμάρια αίματος, δηλαδή περίπου 2-3 φορές το βάρος του.

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ [JS_CODE_0]

Χρήσιμα Στοιχεία

Αγίου Ανδρέου 12
Αγία Παρασκευή, 15 343

Newsletter